Tehtyjä töitä

Adamant Health

Codeolaiset työskentelevät monenlaisissa projekteissa, joista osassa ollaan aivan uusien innovaatioiden äärellä, kuten tässä Adamant Healthin projektissa. Adamant Health Oy on yritys,..

Helsingin kaupunki: Asti-palvelu

Minkälaisia hommia Codeolla tehdään? Esimerkiksi palkittuja, käyttäjälähtöisiä kuntalaispalveluita. Olemme osana Futuricen tiimiä totetuttamassa Helsingin kaupungille Asti-palvelua, joka..

Accountor

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2200 ammattilaista 7 maassa. Yhtiö auttaa..

Cargotec

Cargotecin osana toimiva Kalmar tarjoaa lastinkäsittelyratkaisuja ja -palveluja satamiin, terminaaleihin, jakelukeskuksiin ja raskaan teollisuuden käyttöön. Yritys on edelläkävijä..

Solita

Solita on teknologia-, data- ja designyritys. Solita työllistää yli 1200 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen, analytiikan, pilvipalvelujen ja integraation..

Visy

Visyn erikoisalaa ovat kulunvalvontaratkaisut, joita käytetään esimerkiksi satamissa. Codeo modernisoi Visyn vanhentuneen tietojärjestelmän vastaamaan nykyisiä asiakastarpeita sekä..