Tiimi Tiimi, yhteisö, kotipesä - rakkaalla porukalla on monta nimeä

Codeo on koodarin päivittäinen kaveri.

Porukassa koodi tiivistyy!

​Arjessa olemme useimmiten asiakkailla, mutta silloin kun tavataan Codeon oman väen kesken, tuntee tulleensa omiensa joukkoon. Porukassa voidaan puhua kuin koodari koodarille. Kaikki ovat kiinnostuneita uusista teknologioista ja firman asioista. Codeolaisten oma tiimi on yksi parhaimmista syistä tulla meille töihin, muiden hyvien asioiden lisäksi. Klikkaa ja lue ajatuksistamme ja työnkuvistamme!

Jos haluat tietää kuinka liittyä tiimiimme, tartu toki tarjoukseemme ilmaisesta lounaasta!

Aina on tilaa uudelle codeolaiselle!

Hankkeita tulee ja hankkeita menee. Milloin sinä haluaisit hypätä mukaan – se on olennainen kysymys. Jos ydinosaamisesi on esimerkiksi Java- tai .NET-maailmasta ja siihen mausteet vaikkapa moderneista JavaScript-teknologioista niin lähtökohdat ovat olemassa.

Tule meille töihin

Hankkeita tulee ja hankkeita menee. Milloin sinä haluaisit hypätä mukaan - se on olennainen kysymys. Jos ydinosaamisesi on esimerkiksi Java- tai .NET-maailmasta ja siihen mausteet vaikkapa moderneista JavaScript-teknologioista niin lähtökohdat ovat olemassa.
Valitse kiinnostuksesi
Kokemusvuodet
Rekrykirje
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Codeo

Codeolta saat hankkeisiisi kokeneita ohjelmistokehityksen konsultteja. Vahvan koodausosaamisen lisäksi asiantuntijoillamme on laaja kokemus softakehityksen eri prosesseista ja näkökulmista. Heidät voi siis heittää suoraan altaan syvään päähän! Konsulttimme ovat myös mukavia tiimin jäseniä ja he jakavat mielellään omaa osaamistaan koko tiimille.