Sopimukset Sopimuksista on helppo pitää kiinni, kun ne ovat reiluja ja läpinäkyviä.

Sopimuksissamme ei ole mystiikkaa.

Sopimukset

Sopimuksissamme ei ole pientä pränttiä, joten näytämme nekin mielellämme kaikille. Läpinäkyvät sopimukset lisäävät tasa-arvoa.

Työsopimus

Työsopimus on työelämän olennaisimpia asiakirjoja ja siksi haluamme kertoa siitä hyvissä ajoin uusille työntekijöille. Jos siis harkitset liittymistä tiimiimme, niin tutustu työsopimukseemme ja lähdetään lounaalle!

Codeolaisia toimistolla katselemassa ikkunasta

Osakassopimus

Osakassopimuksessa olemme Codeon omistajina sopineet siitä millainen haluamme yrityksemme olevan ja miten sitä johdetaan. Teimme sopimuksesta sellaisen, että myös tulevat työntekijät kokisivat osakkaaksi liittymisen kiinnostavana mahdollisuutena. Erityisesti sopimuksessamme painotetaan Codeon läpinäkyvyyttä ja vaikutusmahdollisuuksia, koska ne luovat perustan reilulle toiminnalle. Sopimuksessa on paljon asiaa ja siksi oheisessa videossa selitetään osakassopimuksiin liittyviä yleisiä asioita sekä esitellään meidän sopimuksemme olennaisia kohtia.

Osakassopimukset ovat yleensä salaisia. Me haluamme olla läpinäkyviä myös tässä suhteessa ja sopimuksemme on julkinen – joten ei muuta kuin tervetuloa tutustumaan! Jos tykkäät jutella tarkemmin, niin lähdetään lounaalle!

Toimitusjohtajan työsopimus

Toimitusjohtajan työtä on mahdotonta arvioida, jollei tiedä, mikä toimitusjohtajaa ajaa eteen päin. Tässäkin asiassa haluamme olla läpinäkyviä, jotta sinulla olisi mahdollisuus muodostaa Codeosta mahdollisimman kokonaisvaltainen kuva.

Jäikö jokin asia mietityttämään? Vastaamme mielellämme kysymyksiin!

Tule meille töihin

Hankkeita tulee ja hankkeita menee. Milloin sinä haluaisit hypätä mukaan – se on olennainen kysymys. Jos ydinosaamisesi on esimerkiksi Java- tai .NET-maailmasta ja siihen mausteet vaikkapa moderneista JavaScript-teknologioista niin lähtökohdat ovat olemassa.

Valitse kiinnostuksesi
Kokemusvuodet(Pakollinen)
Rekrykirje
Max. tiedoston koko: 2 MB.
Mikäli CV:si on liian iso, optimoi tiedoston kokoa esimerkiksi online-palvelussa
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.