Meille töihin Kestävää työelämää ja mielenkiintoisia projekteja

Kovatasoista koodia ja reilu meininki – ei sen enempää eikä vähempää.

Moi! Kiva kun poikkesit!

Codeossa toteutamme laadukasta koodia asiakkaille. Kehitämme asiakkaidemme liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja monesti koodaavan arkkitehdin tai seniorikehittäjän roolissa. Asiakkaat arvostavat laaja-alaista osaamistamme ja kokemustamme.

Codeossa viihdytään, koska firmamme on reilu aivan joka tavalla. Meillä kaikki pääsevät halutessaan osakkaaksi ja hallitukseen ja asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä. Rahat Codeossa saa käteen eivätkä ne huku pallomereen. Yli 80% liikevaihdosta ja yli puolet firman voitosta jaettiin koodareille myös viime vuonna ja ansiomme ovat toimialan parhaassa kymmenyksessä.

Luomme uudenlaista yrityskulttuuria

Voimme hyvällä syyllä sanoa olevamme eettisen liiketoiminnan edelläkävijä sekä tabujen murtaja. Osallistaminen ja läpinäkyvyys ovat tärkeimmät arvomme, jotka on jalkautettu niin että ne näkyvät ja tuntuvat myös arjessa.

Läpinäkyvää

Codeossa tiedät, että pystyt tarvittaessa vaikuttamaan asioihin eikä firmassa ole pimeitä nurkkia tai hys-hys-asioita. Voit halutessasi olla mukana osakkaana ja hallituksessa, mutta sinulla ei kuitenkaan ole yrittäjämäistä vastuuta kaikesta. Voit keskittyä siihen missä olet parhaimmillasi – eli koodaamiseen. Byrokratian pidämme minimissä ja työt teemme työajalla. Pääset vaikuttamaan siihen millaisia hankkeita hoidat ja mihin teknologioihin keskityt.

Osallistaminen tarkoittaa meillä myös sitä, että koko henkilöstö pääsee osalliseksi firman voitonjaosta. Meistä on reilua, että kun firmalla menee hyvin, niin se näkyy sinun tilipussissasi eikä firman uudessa kola-automaatissa. 80% liikevaihdostamme jaettiin koodareille vuonna 2020. Bruttopalkka oli keskimäärin 67% henkilön tekemästä asiakaslaskutuksesta.

“Olen tykännyt olla Codeolla, koska meillä on hyvin notkeat prosessit”

Sami

Tutustutaanko?

Codeo kiinnostaa minua työpaikkana ja olisi mukava kuulla lisää. Jutellaan lisää!

Tule meille töihin

Hankkeita tulee ja hankkeita menee. Milloin sinä haluaisit hypätä mukaan – se on olennainen kysymys. Jos ydinosaamisesi on esimerkiksi Java- tai .NET-maailmasta ja siihen mausteet vaikkapa moderneista JavaScript-teknologioista niin lähtökohdat ovat olemassa.

Valitse kiinnostuksesi
Kokemusvuodet(Pakollinen)
Rekrykirje
Max. tiedoston koko: 2 MB.
Mikäli CV:si on liian iso, optimoi tiedoston kokoa esimerkiksi online-palvelussa
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.