Palkkamalli Palkkamallimme on 100% läpinäkyvä ja reilu

Palkka on tärkeä ja siksi meillä palkka tulee sille kenelle se kuuluukin, eli koodareille, joita varten Codeo on olemassa.

Hyvä korvaus hyvästä työstä

Codeossa haluamme, että tekijä saa mahdollisimman hyvän korvauksen tekemästään työstä. Meille on tärkeää, että tehdyllä työllä on selkeä yhteys palkitsemiseen ja että koko henkilöstö pääsee osalliseksi yrityksen voitonjaosta. Tämän vuoksi ohjelmistokehittäjä saa sekä osuuden kuukausittain tekemästään asiakaslaskutuksesta että osuuden yrityksen vuosittain tekemästä voitosta.

Ohjelmistokehittäjiemme palkkamalli on kaikille sama ja se koostuu kahdesta osasta:

  • 50 % edellisen kuukauden laskutuksesta
  • Bonusosuus edelliseltä tilikaudelta (kaikki voitto yli 10% nettotuloksen jaetaan bonuksina)

Palkkamallin pysyvyyteen tulee voida luottaa ja siksi olemme “hakanneet mallimme kiveen” eli osakassopimukseen. Sitä voi muuttaa vain henkilöstön yhteisellä päätöksellä. Näin esimerkiksi vuosibonuksen laskentaperuste pysyy vuodesta toiseen samana ja se tulee maksuun automaattisesti.

Jos projektien väliin jää luppoaikaa, maksamme korvauksena 3000 €/kk.

Toteutuneet palkkamme voit katsoa Palkat-sivulla. Codeossa maksetaan lisäksi vuosiloma- ja sairaslomakorvaukset ja lomarahat. Näistä ja muista etuuksista lisätietoa UKK-sivulla.

Tule meille töihin

Hankkeita tulee ja hankkeita menee. Milloin sinä haluaisit hypätä mukaan – se on olennainen kysymys. Jos ydinosaamisesi on esimerkiksi Java- tai .NET-maailmasta ja siihen mausteet vaikkapa moderneista JavaScript-teknologioista niin lähtökohdat ovat olemassa.

Valitse kiinnostuksesi
Kokemusvuodet(Pakollinen)
Rekrykirje
Max. tiedoston koko: 2 MB.
Mikäli CV:si on liian iso, optimoi tiedoston kokoa esimerkiksi online-palvelussa
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.