Solita

Solita on teknologia-, data- ja designyritys. Solita työllistää yli 1200 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen, analytiikan, pilvipalvelujen ja integraation erikoisosaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Belgiassa ja Saksassa.

Solitan Partner Manager Paula Aherto tekee mielellään yhteistyötä Codeon kanssa.

– Codeo on ollut yksi luottokumppaneistamme jo vuosia. Tänä aikana codeolaiset ovat tehneet laadukasta ohjelmistokehitystä niin yksityisen kuin julkisenkin sektorin hankkeissamme. He ovat usein tiimimme osana joko ohjelmistokehittäjän tai -arkkitehdin roolissa.

– Tällä hetkellä teemme yhteistyötä liittyen suomalaisiin asiakkaisiimme, mutta kuka tietää, vaikka pääsisimme laajentamaan yhteistyötämme myös kansainvälisessä mielessä. Olemme avanneet Eurooppaan useita toimipisteitä ja sitä kautta meillä tulee olemaan yhä enemmän kansainvälisiä kehityshankkeita tarjolla myös kumppaneillemme. Se on erittäin mielenkiintoista!

– Solitan liiketoiminta hyötyy yhteistyöstämme. Solita myy asiakkailleen isoja hankkeita ja oma henkilöstömme ei aina riitä niiden toteuttamiseen. Tälläisissä tilanteissa on tärkeää olla kumppani, jolta tietää saavansa osaavia ja luotettavia asiantuntijoita.

Solitan hankkeissa on kehitetty tietojärjestelmiä niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin tarpeisiin. Toimialojen kirjo on lavea: esimerkiksi vähittäiskauppaa, metsäteollisuutta, konepajateollisuutta ja media-alaa.

Matti Karjalainen on yksi Codeon asiantuntijoista Solitalla.

– Teen kuluttajapalveluiden parissa web-kehitystä, johon kuuluu niin back-end- kuin frond-end -devaustakin, sekä palveluiden suunnittelua ja testausta. Pääasiassa koodaan Kotlinilla ja Javascriptin eri frameworkeillä, sekä SQL-tietokannoilla. Pidän tästä monipuolisesta tekemisestä, jossa saan keskittyä softan suunnitteluun yhdessä mukavan tiimin kanssa ja ilman suurempaa byrokratiaa.