Etsitkö avuksesi luotettavia ja kokeneita ohjelmistokehittäjiä?

Täältä löytyy. Olemme saaneet paljon kiitettävää palautetta asiakkailtamme. Ota yhteyttä, niin selvitetään, voimmeko auttaa myös teitä!

liisa.rusanen@codeo.fi
p. 040 738 9238

Hinta ja asiantuntijat

Asiantuntijoidemme hintataso:
Senior 85-95 €/h
Medior 70-75 €/h
Senior-asiantuntijoillamme on keskimäärin 10 vuoden ohjelmistokehityskokemus asiakasprojekteissa, medior-osaajilla 4-6 vuotta.

Osaamista löytyy laajalla skaalalla, mm:
Java, C#, .NET, Node, JavaScript, TypeScript
React, Angular, Vue
AWS, Azure
Tilanne elää päivittäin, ole rohkeasti yhteyksissä!

Missiomme on luoda parempaa digitaalista maailmaa

Haluamme auttaa liiketoimintaanne menestymään tulevaisuuden digitaalisessa maailmassa, jossa on paljon niin muutosta kuin mahdollisuuksiakin.

Codeossa olemme kokeneita ohjelmistokehittäjiä ja ymmärrämme softan tekemisen kokonaisuuden. Koodauksen lisäksi ovat nimittäin tutuksi tulleet niin arkkitehtuurisuunnittelu, integraatiot kuin elinkaaren ja ylläpidonkin suunnittelu. Meistä on mielenkiintoista ratkoa ohjelmistokehityksen haasteita laidasta laitaan, jotta asiakkaille saadaan tuotettua turvallisia, kestäviä ja laadukkaita ratkaisuja. Sellaisia, jotka auttavat heitä menestymään.

Yrityksenä olemme ketterä ja uudistushaluinen. Haluamme toimia niin, että asiakkaidemme ja työntekijöidemme tarpeet ja tilanteet tulevat huomioitua. Meille on tärkeää kestävä työelämä, jossa ihmiset jaksavat ja voivat hyvin.

Koodaustyön ostaminen meiltä on mutkatonta ja riskitöntä

  • Vastaamme kaikkiin yhteydenottopyyntöihin viimeistään seuraavana työpäivänä.
  • Kaikessa työssämme on 100% tyytyväisyystakuu. Eli et maksa mitään, jos et ole tyytyväinen tulokseen.
  • Kaikki immateriaalioikeudet kuuluvat aina sinulle.

“Petrin kanssa on erittäin helppo tehdä yhteistyötä, hän toimii proaktiivisesti ja asiantuntemus on erittäin hyvällä tasolla.”

Jari Arola – Digia

Yhteydenottopyyntö

Voit jättää yhteystietosi tässä, niin palaamme asiaan!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Codeo

Codeolta saat hankkeisiisi kokeneita ohjelmistokehityksen konsultteja. Vahvan koodausosaamisen lisäksi asiantuntijoillamme on laaja kokemus softakehityksen eri prosesseista ja näkökulmista. Heidät voi siis heittää suoraan altaan syvään päähän! Konsulttimme ovat myös mukavia tiimin jäseniä ja he jakavat mielellään omaa osaamistaan koko tiimille.