Projektit omien toiveiden mukaan

Codeolla työntekijää arvostetaan, kuunnellaan ja työntekijän toiveisiin reagoidaan

Antti Kalliokoski

Ohjelmistoasiantuntijatyössä pidän erityisen tärkeänä sitä, että yritys profiloituu vahvalla teknisellä osaamisella.​ Minusta on myös tärkeää, että työntekijänä pystyn osallistumaan päätöksentekoon yrityksessä ja oppiin samalla uutta myös ohjelmistokehityksen liiketoiminnasta. Näistä syistä aloitin Codeolla vuoden 2015 alussa.

Vahvaa teknistä osaamista

Tällä hetkellä työskentelen backend/cloud-kehittäjänä erittäin mielenkiintoisessa IoT-projektissa, jossa olen päässyt rakentamaan järjestelmää isossa roolissa aivan alusta alkaen. Edelliset projektini ovat liittyneet esimerkiksi vaativaan käyttöliittymäkehitykseen ja terveysteknologiaan, joista minulla onkin eniten aiempaa kokemusta. Vaihto toiseen projektiin on onnistunut joustavasti. Tämä onkin Codeota parhaimmillaan: työntekijää arvostetaan, kuunnellaan ja työntekijän toiveisiin reagoidaan.

Työntekijät Codeolla ovat kokeneita ohjelmistokehityksen osaajia ja kullakin koodarilla on mahdollisuus keskittyä haluamiinsa teknologioihin ja toimialoihin. Asiakasprojekteissani Codeolla olen päässyt itsekin keskittymään omiin mielenkiinnonkohteisiini: pilviteknologioihin, vaativaan käyttöliittymäkehitykseen ja terveysteknologiaan. Mahdollisuudessa vaikuttaa projekteihin Codeolla sekä rooliinsa ja teknologiavalintoihin asiakasprojekteissa on lopulta kysymys luottamuksesta. Kun luottamusta löytyy asiakkaan, konsultin ja Codeon kesken, syntyy positiivinen kierre: lisää vaikutusmahdollisuuksia, lisää vastuuta, haastavampia työtehtäviä, onnistumisia ja uuden oppimista.

Pidän siitä, että firman asiat ovat kaikkien työntekijöiden seurattavissa ja että palkkamalli on reilu ja selkeä. Mielenkiintoista myös on mahdollisuus osallistua yrityksen kehittämiseen ja oppia uutta liiketoiminnallisista asioista.

​Laita viestiä Tommille ja poikkea lounaalle kanssamme! Katsotaan millaista uutta näkökulmaa voisimme Codeolla tarjota sinulle.