Meille töihin Kestävä työelämää ja mielenkiintoisia projekteja

Kovatasoista koodia ja reilu meininki – ei sen enempää eikä vähempää.

Koodarien näköiset projektit – niitä ovat tulevaisuuden projektit

Meidän mielestämme työntekijän pitää saada vaikuttaa työnsä sisältöön. Ja niin se Codeolla onkin.

Tulevaisuuden projektit ovat mielenkiintoisia projekteja koodareille. Ne tarjoavat mahdollisuuden kehittymiselle ja kasvamiselle, sekä tietenkin sopivat työntekijän arvomaailmaan. Niin kuin pitääkin olla.

Ohjelmistokehitystä laajalla kattauksella

Meillä Codeolla on ohjelmistoalan projekteja laidasta laitaan. Työssä Codeolla saatavillasi ovat vaihtelevat, itse valitut asiakasprojektit, joissa voit kehittää osaamistasi.  Codeon  tiimissä on laaja-alaista osaamista mm.

  • Java, .NET, C#
  • JavaScript, TypeScript
  • React, Angular, Vue
  • AWS, Azure
  • AI, ML, data analytics
  • Mobile development

Codeolla teemme kovaa koodausta useille toimialoille. Suuryrityksille, verkkokaupoille ja julkiselle sektorille ohjelmistokehitystä tuotamme runsaasti. Myös finanssialan ja teollisuuden asiakkaille koodausta riittää.

Toimialan lisäksi vaihtelua tarjoaa hankkeen laajuus: meillä on toteutettu esimerkiksi suuren kaupungin talousohjauksen tietojärjestelmäuudistusta, työttömyyskassojen tietojärjestelmiä ja vakuutusyhtiön uutta maksujärjestelmää.

Koodauksen lisäksi asiakasprojekteissamme ovat tutuksi tulleet niin arkkitehtuurisuunnittelu, integraatiot kuin elinkaaren ja ylläpidon suunnittelu.

Meillä on tarjolla hyvin monipuolisesti erilaisia työtehtäviä ja työt hoidetaan työaikana – ilman turhaa byrokratiaa. Voit keskittyä siihen missä olet parhaimmillasi – eli koodaamiseen.

Miksi Codeolla on tulevaisuuden projekteja?

Meillä Codeolla on ohjelmistoalan projekteja laidasta laitaan.

Haluamme, että työntekijät viihtyvät aidosti meillä. Moni asia vaikuttaa työssä viihtymiseen, mutta työn kiinnostavuudella on tärkeä rooli. Siksi Codeolla kaikki työntekijät saavat vaikuttaa asioihin – erityisesti omiin työtehtäviin. Pääset vaikuttamaan myös siihen, mihin teknologioihin keskityt työssäsi.

Meillä työntekijöiden kuuntelu toimii periaatteella “sanoista tekoihin”. Kuuntelemme mitä sanot, otamme toiveesi huomioon ja tarjoamme sinulle sopivia projekteja.

Uskomme nimittäin, että työskentely mielenkiintoisissa ohjelmistokehitysprojekteissa osana asiakasyritysten tiimejä mahdollistaa myös osaamisen laajenemisen ja kehittymisen. Meillä pääsee projekteihin, joissa tutustuu erilaisiin osaajiin ja heidän osaamiseen – monipuolisesti. Työn tekemisen lisäksi opit muilta, saat uusia näkökulmia ja pääset kehittymään ohjelmistokehityksen asiantuntijana.

Sinä tarjoat ammattitaitoasi, me projektin

Jotta projekteille löydetään oikeat tekijät ja tekijöille oikeat projektit, täytyy nämä kaksi yhdistää. Työkaluna tähän käytämme Hulaa, työelämän matchmaking-sovellusta. Koodari kertoo Hulalle omasta osaamisestaan ja aikatauluistaan. Hulaan lisätään tieto projektin sisällöstä, tavoitteista ja vaatimuksista. Näin asiakkaat saavat sopivan tekijän ja koodari mielekästä tekemistä – tehokkaasti ja oikea-aikaisesti.

Ohjelmistokehittäjä, tulevaisuuden työpaikat ovat Codeolla – Tule meille töihin

Hankkeita tulee ja hankkeita menee. Milloin sinä haluaisit hypätä mukaan – se on olennainen kysymys. Jos ydinosaamisesi on esimerkiksi Java- tai .NET-maailmasta ja siihen mausteet vaikkapa moderneista JavaScript-teknologioista niin lähtökohdat ovat olemassa.

“Olen tykännyt olla Codeolla, koska meillä hyvin notkeat prosessit”

Sami

Lähdetkö kanssamme lounaalle?

Codeo kiinnostaa minua työpaikkana ja olisi mukava kuulla lisää. Jutellaan lisää lounaalla!

Tule meille töihin

Hankkeita tulee ja hankkeita menee. Milloin sinä haluaisit hypätä mukaan – se on olennainen kysymys. Jos ydinosaamisesi on esimerkiksi Java- tai .NET-maailmasta ja siihen mausteet vaikkapa moderneista JavaScript-teknologioista niin lähtökohdat ovat olemassa.

Valitse kiinnostuksesi
Kokemusvuodet(Pakollinen)
Rekrykirje
Max. tiedoston koko: 2 MB.
Mikäli CV:si on liian iso, optimoi tiedoston kokoa esimerkiksi online-palvelussa
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.