Vastuullisuusjohtaja Tommi Aho

Tommi Aho

Codeo on ihmisiä varten – ei toisinpäin.

Codeon alussa päätimme, että haluamme olla reilu ja läpinäkyvä yritys. Meille ei ollut selvää, mitä se käytännössä tarkoittaa ja muutama vuosi menikin sitä konkretisoidessa.

Heti alussa päätimme olla myös rohkeita uudistajia ja olla välittämättä pölyttyneistä liiketoiminnan perinteistä, jos koemme, että mielestämme olisi reilumpaa tehdä asiat jotenkin muulla tavoin.

Palkka-avoimuus – totta kai! Mutta miksi sen tulisi olla vain yrityksen sisäinen asia? Kun laitamme palkat julkisesti näkyville, niin vertailutiedosta hyötyvät kaikki koodarit.

Osakassopimus – miksi se tulisi salata? Kun laitamme sen julkisesti näkyville, niin toimialasta riippumatta ihmiset voivat miettiä hyviä osakassopimusten sanamuotoja.

On ollut ilo huomata, että päänavauksemme jälkeen myös moni muu IT-yritys on lisännyt palkka-avoimuuttaan viime vuosina. Se on käytännön vastuullisuustoimi, josta meillä on vain hyvää sanottavaa.

Codeolaiset tekevät vaativaa asiantuntijatyötä koodatessaan asiakkaille monenlaisia kriittisiä järjestelmiä. Yrityksenä haluamme tarjota heille siihen parhaat mahdolliset edellytykset. Uskomme, että se on mahdollista edistämällä kestävää ja inhimillistä työelämää, jossa kukin kohdataan yksilönä.

Tommi Aho
Vastuullisuusjohtaja, Codeon perustaja
044 5673520
tommi.aho@codeo.fi

Tule meille töihin

Hankkeita tulee ja hankkeita menee. Milloin sinä haluaisit hypätä mukaan – se on olennainen kysymys. Jos ydinosaamisesi on esimerkiksi Java- tai .NET-maailmasta ja siihen mausteet vaikkapa moderneista JavaScript-teknologioista niin lähtökohdat ovat olemassa.

Valitse kiinnostuksesi
Kokemusvuodet(Pakollinen)
Rekrykirje
Max. tiedoston koko: 2 MB.
Mikäli CV:si on liian iso, optimoi tiedoston kokoa esimerkiksi online-palvelussa
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Codeo

Codeolta saat hankkeisiisi kokeneita ohjelmistokehityksen konsultteja. Vahvan koodausosaamisen lisäksi asiantuntijoillamme on laaja kokemus softakehityksen eri prosesseista ja näkökulmista. Heidät voi siis heittää suoraan altaan syvään päähän! Konsulttimme ovat myös mukavia tiimin jäseniä ja he jakavat mielellään omaa osaamistaan koko tiimille.