Minustako konsultti?

Takana 20 vuotta sovelluskehitystä niin pienissä kuin isommissakin ympyröissä. Mikä sai miehen lähtemään Codeon kelkkaan?

Mika Ahonen

Microsoft-pohjainen sovelluskehitys valikoitui itselleni melko sattumalta, mutta silti olen alusta asti pitänyt heidän kehitystyökaluistaan. Alkutaival mentiin tottakai Visual Basicilla.

Ammattiylpeyttä

Noista ajoista sovelluskehityksen vaatimukset ovat kasvaneet melkoisesti. Nykyinen .NET-kehitys on sekä tuottavaa että mielenkiintoista. Se tarjoaa hyvän pohjan erilaisille moderneille sovelluksille. Oma ydinosaaminen on enempi taustakoodeissa ja integraatioissa, kuin hienoissa, visuaalisesti näyttävissä käyttöliittymissä. Kaikkia niitä tarvitaan, eli tilaa ja tilausta erilaisille osaajille on. Uskon, että tulevaisuudessa tarvitaan yhä enemmän osaamista erilaisten tietojärjestelmien väliseen integraatioon sekä web- että mobiilisovellusten palvelurajapintoihin.

Sovelluskehityksen kaaren asiakasprojekteista tuotteistamiseen läpi kahlanneena ja aina lopulta jotenkin paikalleen jämähtäneenä tunsin, että halusin jotain muuta. Vaihtelua. Avoimuutta. Mahdollisuutta kehittymiseen ja kehittämiseen. Positiivista työilmapiiriä. Ja varsinkin ammattiylpeyttä. Kuulin Codeosta, ja kävin lounaalla. Ja siitä se sitten lähti. 

Tuntuuko sinusta, että nykyisessä työssäsi et pääse hyödyntämään osaamistasi? Pistä lounaskutsua tulemaan, vakuutu Codeon toimintatavoista ja liity osaavaan ja mukavaan joukkoon!