Kea Tossavainen

Kea Tossavainen

Olen Codeon ensimmäinen medior-kehittäjä. Työkokemusta on kertynyt ympäri maailmaa, opiskelin ja olin töissä Englannissa, tein San Franciscossa työharjoittelun ja palasin 2019 Suomeen.

Ennen Codeoa työkokemukseni on pienemmistä tuotetaloista, joten osaamiseeni kuuluu kehittäjän työn lisäksi myös suunnittelusta, testaamisesta, ylläpidosta ja jopa tukitehtävistä. Tykkäänkin ymmärtää softaa kokonaisuutena ja minulle on tuttua niin monoliitti- kuin mikropalveluarkkitehtuuritkin. Olen full stack-kehittäjä, mutta backend-puolen hommista minulla on enemmän kokemusta. Minulla on monipuolista kokemusta, olen urallani tehnyt niin web-sovelluksia, pilvipalvelua kuin Windows-sovelluksiakin. 

Pääkielenäni on Java, mutta 2021 loppuun asti tein C#/.NET -hommia kaksi vuotta. Yliopiston lopputyöni tein Scalalla, ja sitä on myös työelämässäkin käytetty. Frontend-puolelta kokemusta löytyy enemmän Reactista ja Vuesta, mutta Angularkin on tuttu. 
Tällä alalla pidän erityisesti siitä, että kehityttävää ja opittavaa on aina, ja minulle tärkeää on uuden oppiminen ja tiedon ja osaamisen pitäminen ajankohtaisena. Teenkin tällä hetkellä vapaa-ajallani maisterinopintoja ja opettelen uutta tekemällä omia projekteja.

Lisäksi minulle on tärkeää yhdessä tekeminen, hyvä kommunikaatio ja hyvä tiimi.