Kovaa tekemistä ja vähän enemmän voita leivän päälle​

Codeolla keskitytään olennaiseen mutta tarjotaan myös harvinainen mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa koko yrityksen toimintaan.

Jarkko Tuorila

Aloitin Codeolla syksyllä 2018 ja nyt työskentelen mielenkiintoisessa asiakasprojektissa isossa ohjelmistotalossa. Projektissa pääsen osallistumaan verkkopalvelun toteutuksen koko kirjoon käyttöliittymästä aina integraatioihin ja tietokantoihin asti. Käytössä on nykyaikaisia teknologioita mm. React, Node, Ansible ja Spring.

Perhemyönteisyys vakuutti

Aiemmalla työurallani olen yli 13 vuoden aikana päässyt tekemään monipuolisesti erilaisia projekteja. Viimeisimpänä mm. web-fronttia ja pelikehitystä. Kielet ja teknologiat ovat vaihtuneet vuodesta toiseen mutta mielenkiinto ja intohimo koodaukseen on säilynyt. 

Codeolle minut sai lähtemään ennenkaikkea se, että pääsen tekemään sellaista työtä mikä minua todella kiinnostaa ja motivoi. Minulle löytyi mielekäs projekti joka vastaa hyvin sitä mitä etsinkin. Jatkossakin on projektin vaihtuessa mahdollisuus vaikuttaa paljon siihen, että minkälaista hanketta etsitään. Codeolla hienoa on myös mahdollisuus tehdä pienempiä lisätöitä päätyön ohessa jos vain aikaa ja intoa riittää. Näistä saa tarvittaessa hyvää piristystä ja vaihtelua päätyön lomaan.

Minulle kahden lapsen isänä valintaan vaikutti vahvasti myös Codeon reilu palkkaus. Lapsiperheen pyörittäminen kun on välillä yllättävän kallista puuhaa. Vapaa-aikani (jos sitä sellaiseksi voi kutsua) kuluukin paljolti lasten ja perheen parissa. Työn ja perheen yhteensovittaminen onnistuu Codeolla mainiosti, työt tehdään työajalla ja perhevapaiden pitämistä ei karsasteta.

Jatkossa minua kiinnostaa päästä yhdessä kehittämään yritystä ja sen toimitapoja. Harvassa yrityksessä koodareilla on yhtä paljon sananvaltaa kuin Codeolla.

Kannattaa ehdottomasti ottaa yhteyttä ja selvittää josko Codeo voisi olla myös sinulle paras paikka!