Hei, tämähän sopii mulle tosi hyvin

… eli kertomus siitä miksi valitsin Codeon työpaikakseni.

Heikki Halmetoja

Olen ollut vuodesta 2000 lähtien softa-alalla erilaisissa rooleissa ja projekteissa, ja päässyt näkemään softakehityksen jokaisen vaiheen. Tykkään erityisesti .NET-ympäristössä työskentelystä ja myös modernit fronttipuolen jutut ovat lähellä sydäntäni. Koodaus on mielestäni käsityötä, jonka lopputulos pitäisi olla taideteos.

Yrittäjähenkisyyttä ja kehittymistä

Seurasin Codeon toimintaa mielenkiinnolla sivusta muutaman vuoden. Sain työskennellä samassa projektissa codeolaisen kanssa eri työnantajan palveluksessa tosin. Minua kiehtoi se, kuinka ammattimaisesti tehtävät hoidettiin ja asiakasta kunnioitettiin. Oli kiehtovaa nähdä, miten pieni yritys kasvoi muutaman vuoden aikana ja onnistui säilyttämään kuitenkin sen pilkkeen silmäkulmassa ja nöyrän avoimen asenteen. Muistan miettineeni monesti, että voisiko tuo olla se minun juttu. Siispä alkuvuodesta 2017 lounaskutsun saatuani päätin käydä keskustelemassa asioista tarkemmin.

Koen tärkeäksi päästä työuralla eteenpäin ja kehittyä, sillä tekniikka ja teknologiat kehittyvät vauhdilla. Niiden perässä pysyminen vaatii paljon sekä työntekijöiltä että työnantajalta. Yrittäjähenkisenä haluan myös vaikuttaa asioihin ja osallistua yrityksen kehittämiseen. Koen, että Codeolla nämä kaikki onnistuvat. Eli kovan koodauksen ohella on mahdollisuus ja myös aikaa kouluttautua, oppia uutta ja olla mukana yrityksen päätöksenteossa. Lisäksi tykkään tottakai toimia erilaisten asiakkaiden kanssa.

Mielenkiintoisten ja haastavien projektien lisäksi Codeolla hyvin tehdystä työstä saa vieläpä reilun korvauksen. Jos olet osaava koodari ja pohtinut työpaikan vaihtoa, niin lähde sinäkin Tommin kanssa lounaalle ja kuulet lisää!