Codeolla koodavana arkkitehtinä

Codeolla työnteko tarkoittaa mielenkiintoisia tehtäviä asiakkaiden projekteissa ja samalla myös yrityksemme kehittämistä.

Esa Seppälä

Aloitin työt Codeolla vuonna 2013 eli olen pisimpään firmassa ollut koodari. Ennen Codeota työskentelin mobiiliteknologioiden parissa koodarina ja arkkitehtinä reilut 12 vuotta. Suuryrityksien jälkeen oli mukava siirtyä pieneen yritykseen, jossa pääsee mukaan yrityksen päätöksentekoon.

Jatkuvaa oppimista ja uusia haasteita

Olen työskennellyt usealla asiakkaalla osana heidän tiimejään. Projektit ovat olleet pitkäkestoisia ja liittyneet backend-kehitykseen ja SQL-tietokantoihin. Olen tykännyt tehdä .NET-ohjelmointia, koska siinä kehitystyökalut ovat stabiilit ja monipuoliset. Työtehtävät ovat olleet sopivan haastavia: koko ajan on päässyt oppimaan uutta ja laajentamaan osaamista. 

Vaikka Codeon työntekijät ovat eri asiakasprojekteissa, niin pidämme yhteyttä Slack-kanavan kautta päivittäin. Lisäksi meillä on tapana käydä kahvilla, lounaalla ja iltaa istumassa.

Mielestäni yksi firman käännekohta oli, kun vuonna 2016 aloimme miettiä rekrytoinnin yhteydessä miksi juuri meidän firmaan kannattaisi tulla töihin eli mitä meillä olisi enemmän tarjottavana työntekijälle kuin muilla firmoilla. Lista ei ollut silloin aluksi kovin vakuuttava. Asialle piti siis tehdä jotain ja laitoimme hihat heilumaan. Päätöksien pohjaksi aloimme kerätä tietoja firman toiminnasta kaikkien työntekijöiden nähtäville. Esimerkiksi ”lisää liksaa” –toive meni eri tavalla mitä yleensä: kokoonnuimme porukalla kehittämään meille omaa palkkamallia taloustietojen pohjalta.

Meillä on tarvetta uusille osaajille. Jos Codeo kiinnostaa uutena työpaikkana, niin klikkaa lounaskutsua ja tule juttelemaan.​