Kokonaisvaltaista kehitystä ideasta ylläpitoon

Antti Kaasinen

Olen työskennellyt yli vuosikymmenen erilaisissa FullStack/DevOps -hankkeissa. Backend-puolelta löytyy vankka kokemus Java/Tomcat/Spring Boot -ympäristöistä, frontend-puolelta tuttuja ovat mm. React ja JavaScript (esim jQuery ja Mustache). Viime vuodet olen työskennellyt mikropalveluita hyödyntävässä projektissa. Lisäksi olen kasvattanut tietämystäni miten Continuous integration / Continuous Delivery -termejä sovelletaan ohjelmistokehitysprosessissa mm. Ansiblea, Kubernetesia ja Jenkinsiä hyödyntäen. Tutuksi on tullut myös AWS-pilvialusta.

Ketterää ja tehokasta konsultointia

Intohimonani on ymmärtää koko tuotekehitysprosessin vaiheet alusta loppuun; ideasta viimeiseen koodinpätkään ja ylläpitoon. Eikä pelkästään ymmärtää, vaan myös toteuttaa tämä prosessi mahdollisimman tehokkaasti. Olen nähnyt ja kokenut esimerkiksi Scrumin, Kanbanin ja SAFen parhaat puolet ja oppinut niiden pahimmat sudenkuopat. Olen toiminut viime vuosina ohjelmistosuunnittelijana, ohjelmistoarkkitehtina sekä scrummasterina maan näkyvimmässä tunnistautumisprojektissa ja omaksunut huomattavan määrän tietoa eri ohjelmistotekniikoista ja ohjelmistokehityskäytännöistä. Minulla on kokemusta tuotetiedonhallintaprojekteista niin kehittäjän, asiantuntijan kuin scrummasterinkin rooleista.

Codeolle siirryin syksyllä 2021 isommasta konsulttitalosta. Asiakasprojektiin siirryin heti ensimmäisenä päivänä ja kaikki oli Codeon puolesta hienosti hoidettu valmiiksi. Codeossa houkuttelivat reilu palkkaus ja muutenkin avoimuus kaikessa tekemisessä. Lisäksi mahdollisuus osakkuuteen ja yrityksen kehittämiseen vahvistivat valinnan olevan oikea. Jos Codeo vähänkään alkoi kiinnostamaan niin otapa yhteyttä!